Minőségi bútorok online

konyhai karosszékek

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

A PRIMAVERA-HOME.HU nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden vevő igényének megfeleljen. Egyedülálló és különleges kollekciókat kínálunk,melyekhez sokféle kiegészítőt biztosítunk. Fontos nekünk, hogy a végeredmény meghaladja az elvárásokat.
A szinkronmechanika egészséges és ergonomikus ülést biztosít, ezért bátran ajánljuk a mindennapos, hosszú időtartamú használatra. A legfejlettebb szinkronmechanikájú szék folyamatosan követi a tested ülés közben - a háttámla döntése és az ülés beállí
AzÚj EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és má
Az alábbi checkbox kipipálásával elfogadom, hogy a személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használják, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.
Legjobbár garancia. Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingye
Akár a finom főztödet eszitek, akár a gyermeked leckéjét írjátok, fontos, hogy kényelmesen üljetek. Mi lehet jobb egy puha, kárpitozott széknél? Lehet bőr vagy szövet, nálunk mindet megtalálod és kiválaszthatod a kedvencedet.
Kerti, Udvari Kutak, Falikutak kertje, udvara díszítésére és vízzel való ellátására. A vízszükséglet szempontjából elengedhetetlen egy klasszikus vízforrás, amely megszabja a helyet. Ha több terméket szeretne akciósan vásárolni, írjon.
Mi csak az esztétikus környezetben tudunk segíteni kinálatunkkal : székek, karosszékek, asztalok, étkezőgarnitúrék, tálalószekrények, asztalterítők. Ez a lakás kirakata, ezért mindeki odafigyeéssel válogatja ki ide kerülő bútorait.
Azétkezés kellemes környezetben családdal fehér asztalnál beszélgetve ez fontos. Mi csak az esztétikus környezetben tudunk segíteni kinálatunkkal : székek, karosszékek, asztalok, étkezőgarnitúrék, tálalószekrények, asztalterítők.