Nagy séfkönyv - lira
EGY IGAZI SZAKÁCSKÖNYV! AZAZ: EGY KÖNYV, AMELY A SZAKÁCSRÓL IS SZÓL, NEM CSAK A FŐZTJÉRŐL. Ráadásul nem is egy, mindjárt huszonöt kiváló séf mesél önmagáról, a sikerhez vezető útról, a hagyományokról és a megújulásról, a csúcsgasztronómia útjairól.
laci konyha receptek - sinclairklima.hu
Receptek, praktikák, érdekességek, étkezési kultúra. Hibás link jelzése Ezt a linket add a Startlaphoz! Értékelés. Benke László mesterszakács. Laci bácsi. Hibás link jelzése Ezt a linket add a Startlaphoz! Értékelés. Jamie Oliver. Hibás link jelzése
V. Márton napi Borfesztivál a Gellértben | Jegymester
Bicsár Attila, Frideczky András, Gyurik Gábor, Mizsei János és Mogyorósi Gábor egy-egy fűszert szólaltatnak meg a fogásokban, melyekhez a különleges borokat Németh Ági, a VinCE Magazin főszerkesztője és a VinCE Budapest főszervezője személyesen ajánl
LACI!KONYHA! KÍSÉRLETI KULINÁRIA - Blogger
Aki ezen a ponton túl sok hasonlóságot vél felfedezni a MÁK és a Laci!Konyha! között, az nem téved, hiszen Benkő Zoltán üzletvezető volt a Mákban és most itt is, szakácsuk Mogyorósi Gábor pedig Huszár Krisztiánnal (MÁK) dolgozott együtt a Csalogányba
Szállodák és borászatok a Gault&Millauban | WeLoveBudapest HU
Éttermi étele – véres kolbász alma-mustárral (Laci Konyha, Mogyorósi Gábor és Tálas Kata) Főpincére – Maul Gergely, Fausto’s, Budapest; A legjobb ár-érték arányú déli menü Gault&Millau szakácssapkás magyar étteremben az Olimpia – Takács Lajos és Cson
Index - Kultúr - Itt tényleg jót ehet a pénzéért
A konyhát vivő Mogyorósi Gábor azt nyilatkozta még a nyitás után nem sokkal a Bűvös szakácsnak, hogy Én bisztróséfnek tartom magam, nem becsvágyam a csillag. A vendégek elismerését akarom. És azt hiszem, sikerült is neki, mert a Laci! Konyha! eléggé
szeretem a hasam: Jókai bisztró, Pécs – konyha, potenciállal
Azételek előtt üdvözlő falat érkezik, padlizsán krém, fürjtojással. A tojás lágyra készített, a padlizsán eltalált, ízes. Talán némi kenyér landolhatott volna mellé, a tányérválasztás is kérdőjeles, de hiányérzet nem maradt.
Index - Kultúr - Szakács nélkül nehéz jó éttermet csinálni
A Laci! Konyha! hatévvel ezelőtt nyitott, a konyhát Mogyorósi Gábor (Csalogány 26, Aranyszarvas, Lou Lou) vezette, és rendre jó értékeléseket kapott a rangos étteremkalauzokban: a Michelinnél Bib Gourmand minősítést kapott, de a Gault&Millau kalauzba
Gourmet Fesztivál - Budapest - Fesztiválkalauz
Sör, bor, gasztronómia - Gourmet Fesztivál - Budapest - Gourmet Fesztivál: idén is mindenbõl a legjobbat Idén május 30. és június 1. között várja aronómia szerelmeseit a hazai ...
ORIGO CÍMKÉK - gyöngytyúk
Ha jól csinálja a séf, évtizedekig használhat egy fazék levest vagy alaplevet. Nem kell hozzá mást tennie, csak felelveníteni a mesterleves vagy mesterlé évszázados hagyományát, ahogy Mogyorósi Gábor, a Laci! Konyha! séfje is teszi. Otthon is bátran