Minőségi bútorok online

új skandináv konyha

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Skandináv rovat cikkei - Lakáskultúra magazin

Modern skandináv életérzés egy garzonlakásban Share on Facebook Share on Pinterest Share on Google+ A budapesti Lágymányosi utcában található lakás gyönyörű és otthonos egyszerre: nemcsak világossá, hanem tágassá is sikerült varázsolni, ami nem kis f

Best of Budapest&Hungary

Mi tulajdonképpen ez a díj? A ‘Best of Budapest&Hungary’ egy független minősítési rendszer, melyet a Budapest Week Publishing alapított immár 27 éve, azért, hogy a közönség figyelmét a legjobb hazai vendéglátókra, szállodákra és egyéb szolgáltatókra

IKEA METOD Konyhák és készülékek - IKEA

Végtelen lehetőségek az otthonod szívében, ami annyira szép és funkcionális, amennyire csak akarod. Legyen szó felújításról, új konyha vásárlásáról vagy csak árajánlatról, segíthetünk.

Lakáskultúra magazin - A legújabb lakberendezési trendek ...

A legújabb lakberendezési trendek, kreatív ötletek. A gipszkarton kiváló megoldás, ha újabb helyiségeket szeretnénk létrehozni az otthonunkban, vagy szeretnénk beépíteni a tetőteret, hiszen új elválasztófalak megépítéséhez ideális ez az anyag, mert g

Fotelek -

A jövőben szeretnék E-mailt kapni az aktuális trendekről, kedvezményekről és kuponakciókról. Az emailről bármikor leiratkozhatsz.

HPL Archives - Mobilan konyhabútor

A munkalap nagyban meghatározza konyhánk alaphangulatát, így nem csoda, hogy a konyhatervezés során hamar szembekerülünk ezzel a kérdéssel. Érdemes erre nemcsak a látvány, hanem egyéb szempontok miatt is kiemelt figyelmet fordítanunk.

Konyhai kiegészítők

Haügyesen és ízlésesen válogatjuk össze a konyhai kiegészítőinket, egy rendezett és praktikus konyha képét alakíthatjuk ki, ahol semmi sincs útban és a mindennapi monoton házimunka helyett öröm lesz tevékenykedni.

New products - Heidi bútor

Our new products. Boltinformáció. Kontaktika Technika Kft. , Heidi bútorstúdió címe: 1173 Budapest, Strázsahegyi dűlő 7., Cégek Háza telephely 0101/1 épület.

Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor ...

1992-ben megnyílt meg bútor raktárunk, amely a folyamatos fejlődésnek köszönhetően ma már új helyen, a korszerű igényekhez igazodó bútor kínálattal várja a kedves érdeklődőket a XVII. kerületben. Bútor raktárunk kb. 5 percnyire van a Jászberényi úttó

Lakberendezési ötletek, képek, tippek, tanácsok ...

Ha valaki kis otthona berendezését skandináv stílusban képzeli el, akkor érdemes megnézni ezt a 34m2-es lakást. A skandináv lakberendezők tudják, hogy hogyan alakítsanak ki stílusos és kényelmes tereket egyszerűen, visszafogottan, tágasan.